Blogtour ‘Hamley in de sneeuw’

Hamley in de sneeuw

Hamley in de sneeuw is het derde deel uit de Hamley-reeks. In deze reeks volgen we het kleine katje Hamley. Deze kleine meid gaat maar al te graag op onderzoek uit en geen avontuur is haar te gek. In dit deel ontdekt Hamley het magische gegeven sneeuw. Nadat er een dik pak is gevallen, ontdekt Hamley allemaal gekke sporen in de sneeuw van dieren die zij niet herkent. Van wie zijn deze wondere sporen?

Auteur: Sandra J. Paul
Uitgeverij: Hamley Books
Genre: Jeugd
Uitvoering: hardcover
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟/5

Recensie

Een wondere wereld voor sneeuw. Hoe magisch kan dat zijn? Vraag dat maar aan Sandra J Paul! Je wilt met een stomende beker warme choco met slagroom en mini marshmallows onder een dekentje op de bank gaan zitten, genietend van alle kerstdecoratie en een open haard. Ze geeft de wereld zo goed weer dat je denkt dat er buiten een witte wereld op je wacht.

Ken je dat? Dan kijk je naar je hond, kat, konijn of ander huisdier en dan vraag je je af wat zich in dat kopje afspeelt. Sandra heeft dit voor ons vertaald naar Hamley, haar zusjes en overige huisgenoten. Terwijl je het boek leest, hoor je de katten purren en voel je de kopjes die ze je geven. Heerlijk! Alle dieren hebben hun eigen karaktertrekken. Je krijgt een klein beetje inzicht in het kopje van de katten in ons midden.

De spanningsboog is perfect voor de doelgroep. De hoofdstukken zijn niet te lang, waardoor je het verhaal ook prima in delen kunt lezen. Het is een verhaal die goed aansluit bij de fantasie van de jeugd en de blik die zij op de wereld hebben.

Ideaal om samen (of natuurlijk alleen) te lezen in de kerstvakantie!

Gepubliceerd door Samsboeken

28, boekenliefhebber en mama van de liefst Kokoni/Chowchow-mix Kate. instagram.com/samsboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: