Blogtour ‘Amarillo en alles daarna’

Met dank aan Books & Butterflies voor dit recensie exemplaar.

Amarillo en alles daarna

Robert Hunter is bereid om alles op het spel te zetten om zijn droom om een Amerikaanse rockster te worden uit te laten komen, maar de weg is lang en verraderlijk. Hij legt mijlen af – 163 237 om precies te zijn – om dan te beseffen dat zijn dromen veel dichterbij waren dan hij ooit had kunnen denken.

Gebaseerd op waargebeurde feiten: dit verhaal vertelt hoe Robert Hunter naar Nederland kwam.

Amarillo en alles daarna

Auteur: Robert Hunter
Uitgeverij: Books & Butterflies
Genre: Roman
Uitvoering: e-book
Rating: 3 ⭐

Recensie

Mijn aandacht werd direct gegrepen door de cover. Muziek! De mooiste verhalen hebben te maken met muziek, als je het mij vraagt. Tenzij het een boek van Elle Kennedy is, dan zijn ijshockeyers het enige dat belangrijk is ;).

Helaas is de cover ook de plek waar mijn enthousiasme blijft hangen. Want het verhaal is prachtig, maar de uitwerking is weinig tot niet aanwezig. Er zit veel potentie in het verhaal, want Robert heeft een mooie route afgelegd.

Het verhaal is opgedeeld in 3 delen. Persoonlijk had ik er dan een drieluik van gemaakt, zodat er aandacht aan details kon worden besteed. Nu is het verhaal redelijk oppervlakkig gebleven en ga je met zeer grote stappen door het verhaal heen. Hierdoor was ik af en toe het spoor bijster en ben ik wel met vragen blijven zitten.

Kortom: een verhaal met een sterke basis waar meer aandacht aan besteed had mogen worden, want het verhaal is het zeker waard.

“Een carrière die in werkelijkheid veel minder glamoureus bleek te zijn dan wat mijn Instagram, of die van iemand anders, je deed vermoeden.”

Robert Hunter

Gepubliceerd door Samsboeken

28, boekenliefhebber en mama van de liefst Kokoni/Chowchow-mix Kate. instagram.com/samsboeken

2 gedachten over “Blogtour ‘Amarillo en alles daarna’

 1. Nice cover!
  Thanks for the review 🤘
  I am left with a question though…
  “…beautiful route…” – I am the first and only person (dumb enough) to even attempt an all 50 state book + record tour in the span of just one year (in real life). 150,000+ miles and 600+ shows in one year while risking everything (including my life) on a daily basis. We succeeded 🥳 but beautiful is not how I did or would describe the adventure – at all. It was not a vacation. It was scary as hell at all times and very often at the outermost edge of disaster as I have ever personally imagined it.
  The route was chaotic, risky, and terrifying. Not so much “beautiful” from my perspective but maybe that’s because I was too busy fighting off coyotes in the desert, surviving flaming brakes coming down Teton Pass, battling gun toting hippies in California, and taking on the entire US / music business, one city at a time.
  I risked everything, including my life, for a dream that turned out to not be, what I thought it would be, in the end. (My first time getting a song on the radio felt the same.) I think a lot of people could relate. For those who truly can, a triptych or IG photo highlight reel simply doesn’t mean much.
  The truth does.
  The road was hell. People are the same. Everywhere. I learned a lot.
  I left the beaches of Maui out of it for a reason.
  I left helicopter tours, and famous friends, and TV shows out for a reason too.
  What I learned is that there are much much more important things in life than fame, fortune, or “Fiji.”
  Life is not about where you’ve been, or how many followers you have, it’s about who you truly are as a person and especially what you believe in. To me, that message would have a lot of “effect” on those who have been there and done that. I tip my hat to them. Screw the rest. They’re a dime a dozen.
  That’s what I wrote this story about.
  Some people will never get it and I feel sorry for them. Life is just a big dream. They will never know just how big.
  In the end, I chose a different dream than the one I first set me sights on.
  In the end, it was a much bigger and better dream than the”Fiji” I had I had first imagined.
  Her name is Danique.
  She’s from Holland 🇳🇱
  She is my best friend and she is worth risking much more than the “everything” that the road tour ever required.
  For all the jokes in this story that might have gone over the heads of the sheeple, she is not one of them.
  She made all the miles worthwhile.
  That’s the truth.
  No review necessary.
  Parts 2 and 3 of Amarillo en Alles Daarna to follow…
  Thanks again 🤘

  Geliked door 1 persoon

  1. What you’re telling in this comment is the struggle that I missed in the book. Your adventure, how hard and scary as it has been, is a beautiful journey to tell. Just becaus it was that hard. But in the book is goes by so quickly that it almost comes of as a work vacation. So your fight deserves so much more attention… quite a journey… I have much respect for you!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: