Blogtour ‘Chocolaterie van je dromen’

Valerie Lane

Hartelijk dank aan Boekerij voor het vertrouwen.

Chocolaterie van je dromen

Wat is er beter dan chips? Juist! CHOCOLADE! Hoe fijn is het dan ook dat er een chocolaterie ligt in het mooie Valerie Lane? En dat is ook net de plek waar dit tweede deel zich afspeelt; in de chocolaterie van Keira!

In dit tweede deel volgen we Keira in haar avontuur. We lezen de omschrijvingen voor de heerlijkste bonbons, een eikel van een vriend (sorry, not sorry) en de mysterieuze vaste klant die de aandacht van Keira heeft getrokken.

WAARSCHUWING: lezen op eigen risico! Zorg dat je ten alle tijden chocolade bij de hand hebt. Don’t say I didn’t warn you!

Chocolaterie van je dromen

Recensie

Auteur: Manuela Inusa
Uitgeverij: Boekerij
Genre: Feelgood
Uitvoering: paperback
Rating: 4 ⭐

Wat is dit een heerlijk boek voor in de lente. Beginnend zonnetje, chocolade en dit boek. Dat is alles wat je nodig hebt. Vanaf de eerste pagina vlieg je door het boek. Zelf kon ik het boek niet aan de kant leggen en was er dan ook binnen een paar uur doorheen.

Het is een luchtig en humoristisch boek waarin we Keira volgen in haar strijd met Jordan. Haar eikel van een vriend (yet again; sorry, not sorry). Keira ontvangt de ene na de andere steek onder water over haar gewicht. Dan ontdekt Keira ook nog dat Jordan een geheim voor haar bewaard. De hele situatie rondom Jordan wordt naar mijn zin net wat te lang getrokken, waardoor je je als lezer aan de situatie gaat ergeren. Tegelijkertijd trekt die vaste klant op maandag de aandacht van Keira. Deze mysterieuze man komt altijd op maandag chocolade voor zijn favoriete vrouw in zijn leven halen in de chocolaterie in Valerie Lane.

De ontwikkelingen in het boek zijn net wat ongelukkig verdeeld. De ruzies met Jordan nemen net te veel tijd in beslag in boek, terwijl het einde van het verhaal zich dan weer te snel ontwikkeld.

Dit tweede deel draait niet alleen om Keira, de vriendinnen van Valerie Lane komen weer veelvuldig terug. Ook zullen ze een nieuw gezicht verwelkomen in het favoriete straatje van onze favoriete meiden. Een heerlijk vervolg op deel 1, die erg snel uit was.
Gelukkig komt het volgende deel al in de zomer!

Gepubliceerd door Samsboeken

28, boekenliefhebber en mama van de liefst Kokoni/Chowchow-mix Kate. instagram.com/samsboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: