Blogtour ‘Office Candy

Bedankt Books and Butterflies voor dit exemplaar!

Office Candy

Lisa Smeets is een freelance designer die aan een nieuwe opdracht begint bij een ietwat saai bedrijf. Nadat ze in slechte omstandigheden haar vorige opdracht is kwijtgeraakt, is ze erg nerveus om voor het eerst in maanden weer op kantoor aan de slag te gaan.
Haar vrees lijkt bewaarheid wanneer ze al snel ontdekt dat het bedrijf wel heel strenge voorwaarden heeft over het gebruik van internet en sociale media. Bovendien lijken haar manager Machteld en haar saaie collega’s niet bepaald op de hippe groep jonge mensen met wie ze ervoor samenwerkte.
Alleen haar mentor Daniel lijkt haar frustraties te begrijpen en deelt bovendien haar voorliefde voor snoep, al is hij haar type niet.
Lisa kan het zich niet veroorloven om haar opdracht weer op te zeggen, dus besluit ze om wat leven in de brouwerij te brengen.
Maar valt dat wel bij iedereen in goeie aarde?

Office Candy is het eerste deel in een driedelige reeks over Lisa, de zus van Manon, met wie we kennis gemaakt hebben in de Sugar Rush reeks. En net als haar zus is ook Lisa een zoetebek.

Recensie

Auteur: Office Candy
Uitgeverij: Books and Butterflies
Genre: Roman
Uitvoering: e-book
Rating: 4 ⭐

Een nieuwe novelle van Sandra J Paul, dat is wat iedereen toch wel nodig heeft tijdens deze zonnige dagen! Het eerste deel van deze drieluik maakt je meer dan nieuwsgierig.

Sandra weet in dit eerste deel van de drieluik omtrent Lisa de lezer net genoeg te prikkelen, enthousiasmeren en nieuwsgierig maken naar de komende delen.
Waar de ontwikkelingen wat snel gaan, vind ik dat niet storend. Ook blijf je nog met net genoeg vragen zitten om verder te willen lezen in de delen die nog gaan komen.

Must read voor dit voorjaar!

Gepubliceerd door Samsboeken

28, boekenliefhebber en mama van de liefst Kokoni/Chowchow-mix Kate. instagram.com/samsboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: