Blogtour ‘Zomer in de B&B’

Met dank aan uitgeverij Hamley books voor dit exemplaar.

Blogtour

Flaptekst

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect? En waarom verdwijnt haar mama telkens voor het ontbijt? En overleeft de relatie van haar beste vrienden de bemoeienissen van zijn ouders wel?

Auteur: Kaat de Kock
Uitgeverij: Hamley Books
Genre: Feelgood
Uitvoering: Paperback
Rating: 4 ⭐

Zomer in de B&B

Recensie

‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks, waarin Hanne en haar avonturen van haar B&B in de Ardennen deelt met de lezer. Het is een heerlijke feelgood, zoals een feelgood in principe moet zijn.
Hanne heeft het maar druk met B&B, en met haar relatie is ook niet alles koek en ei. Voeg daar een vriendin die te vroeg bevalt van haar baby en ex die continu over de vloer komt aan toe en je hebt het perfecte recept voor een heerlijke zomerse feelgood!

Kaat heeft een luchtige schrijfstijl, waardoor je door het boek vliegt! Je waant je in de Ardennen, in het midden van alle chaos. Er zit een goede verdeling in de spanningsboog en de wereld is goed geschetst.

Het boek heeft een vrolijke cover en mooie illustraties in het het boek.

Een heerlijk boek voor in de zomer. Prima los te lezen, maar om jezelf een plezier te doen, kun je het beste beginnen met het eerste deel ‘Winter in de B&B’!

Gepubliceerd door Samsboeken

28, boekenliefhebber en mama van de liefst Kokoni/Chowchow-mix Kate. instagram.com/samsboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: