Blogtour ‘Onbereikbaar dichtbij’

Met dank aan Books and Butterflies voor het recensie exemplaar.

Blogtour

Flaptekst

Vicky heeft een hekel aan strippers. Ze vindt ze smakeloos met die glimmende opgepompte spieren. Als ze erachter komt dat op het vrijgezellenfeest van haar nicht Claire een mannelijke stripper is ingehuurd, staat ze dus niet te juichen. Op het moment dat ze zelf het podium op wordt getrokken, raakt ze serieus in paniek. Hoewel ze het liefst door een gat in de vloer zou willen verdwijnen, is ze totaal niet voorbereid op de stripper die op haar af komt. Hij zet haar in vuur en vlam en bezorgt Vicky de avond van haar leven. 

Ze kan hem naar niet uit haar hoofd zetten, maar weet heus wel dat hij onbereikbaar voor haar is. Ze zal nooit verliefd worden op iemand met zo’n beroep. Uit alle macht probeert ze hem te vergeten, maar dan ziet ze hem weer: op een foto samen met de verloofde van haar nicht en ze lijken elkaar goed te kennen. 

Auteur: Nicole Schelling
Uitgeverij: Books and Butterflies
Genre: Roman; Novelle
Uitvoering: E-Book
Rating: 4 ⭐

Onbereikbaar dichtbij

Recensie

‘Onbereikbaar dichtbij’ is een novelle een stevige kwaliteit. Ondanks het feit dat het een kortverhaal is, is het verhaal vlot en met enige verdieping geschreven. Het is een verhaal waar je vrolijk van wordt.

Nicole Schelling heeft een vlotte en humoristische schrijfstijl die je betrokken houdt bij het verhaal. Met wat serieuze passages, die afgewisseld worden door humoristische stukjes is het dan ook geen wonder dat je door het boek heen vliegt!

Op zich een prima een spanningsboog, maar het einde voelde net iets afgeraffeld vergeleken de rest van het verhaal.

Ik hoop dat ook snel een langer verhaal van Schelling te mogen lezen.

Gepubliceerd door Samsboeken

28, boekenliefhebber en mama van de liefst Kokoni/Chowchow-mix Kate. instagram.com/samsboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: