Blogtour ‘Bittersweet’

Met dank aan uitgeverij Books and Butterflies.

Flaptekst

Lisa en Daniel wonen eindelijk officieel samen, nadat Lisa de afgelopen maanden al zo goed als helemaal bij Daniel en zijn tante Mathilde was ingetrokken. Nu is het echt. Haar huisje werd verhuurd, haar spullen staan in de villa. 

De relatie tussen hun twee wordt er alleen maar beter op nu ze beiden hun eigen weg in het leven zoeken. Maar Daniels werk slorpt hem helemaal op wanneer zijn carrière bloeit en groeit. Dan krijgt hij een interessante aanbieding die alles wel eens helemaal op zijn kop kan zetten.

Alleen weten Lisa en Daniel dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Ze hebben veel om achter te laten in hun oude leven. En dan is er nog die voornaamste kopzorg rond Mathilde, die met de dag wegkwijnt. Wat moet er met de villa en zijn katten gebeuren als zij er niet meer is? Lisa en Daniel ontdekken dat liefde en verdriet heel dicht bij elkaar liggen. Maar uiteindelijk komt het altijd wel goed. Toch?

Auteur: Sandra J Paul
Uitgeverij: Books and butterflies
Genre: Feelgood
Uitvoering: e-book
Rating: 2 ⭐

Recensie

‘Bittersweet’ is het derde deel in de office romance-reeks van Sandra J Paul. In de eerste twee novelles volgen we de ontluikende relatie van Lisa en Daniel. In het derde deel gaat het voornamelijk over hun volgende stap; samenwonen.

Zelf vond ik het verhaal wat snel gaan. Daarnaast miste ik wat diepgang in dit deel van het verhaal. Het was echt een einde van een verhaal en een opstapje naar volgend verhaal. Wellicht vond ik dit deel wat tegenvallen, omdat het tweede deel voor mij voelde als een opstapje naar dit deel. Daarom had ik er wat meer van verwacht.

Het was vermakelijk, maar ik ben wel teleurgesteld.

Gepubliceerd door Samsboeken

28, boekenliefhebber en mama van de liefst Kokoni/Chowchow-mix Kate. instagram.com/samsboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: